VELKOMMEN TIL OSS

butikken Historie

Butikken

Tusen Tikk ligger i Strandgaten, som er Bergens handlegate. Vi er offisiell forhandler av spennende klokkemerker som Casio, Seiko, Tissot, Victorinox, Alpina, Tommy Hilfiger, Obaku, Inex, Club og Von Doren. Vi har også windere og klokkeoppbevaring fra Wolf og veggur fra Nextime.

Hos oss finner du stort sett alltid en fagmann tilstede hvis du skulle ha noen klokkespørsmål. Vi tar også imot smykker til reparasjon.

 

Nettbutikken

Hvis du ikke kan besøke oss, er du hjertelig velkommen til å handle i nettbutikken vår. Varer som er på lager hos oss pakkes stort sett første virkedag etter bestilling, og sendes med Posten. Vi sender både klokker, klokkeremmer og annet tilbehør til Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Ålesund, Molde, Bodø, Alta, Kirkenes, Haugesund, Arendal, Hamar, Tønsberg, Moss, Larvik, Porsgrunn, Fredrikstad, Drammen og alle andre steder i Norge.

Verksted

Vi har et godt utstyrt verksted, og våre urmakere reparerer de fleste typer ur.
Alt fra mekaniske og elektroniske armbåndsur til bordur, veggur og gulvur. Vi kan som regel foreta batteriskift og trykktest på uret ditt mens du venter.

Reparasjoner vi utfører:
– Batteriskift
– Trykktest
– Bytte av glass
– Tilpassing og reparasjon av lenker
– Bytte av krone
– Bytte av pakninger
– Bytte av fjær
– Overhaling / Service på mekaniske armbåndsur
– Overhaling / Service på quarts armbåndsur
– Overhaling / Service på veggur
– Overhaling / Service på bordur
– Overhaling / Service på gulvur
– Bytte av urverk i kjøkkenur

Bestill service

Historie

Tusen Tikk eies og drives av Urmaker Julian Pedersen

Urmaker Pedersen begynte urmakerutdannelsen på Bergen Yrkesskole, gikk videre på Elvebakken skole i Oslo og avsluttet utdannelsen med svennebrev hos Paulsen Ur og Smykker på Torgallmenningen i Bergen i 1996. Her jobbet han som urmaker frem til han startet opp Tusen Tikk i 2004 i Strandgaten 68 (Gågaten).

I 2013 flyttet Tusen Tikk til Strandgaten 19, hvor vi er i dag.

Med på laget har vi i dag to dyktige urmakere med lang erfaring i faget og en lærling (med økende erfaring)

Kontakt oss